Jewellys, de webshop met de leukste sieraden en musthaves van dit moment voor een leuke en betaalbare prijs. Ben je op zoek naar de laatste trends op gebied van sieraden en accessoires, dan ben je bij www.jewellys.nl op het juiste adres.
Je kunt natuurlijk nooit genoeg sieraden hebben. Want wat is er nou leuker dan bij elke outfit een ander sieraad en/of accessoire te kunnen dragen. 

Wie ben ik en hoe is Jewellys ontstaan?
Mijn naam is Lysanne, ik ben 24 jaar oud en kom uit Purmerend. 
Jewellys heb ik opgericht op 7 augustus 2016. Door mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en mijn interesse in ondernemen, sieraden en accessoires is mijn droom ''Jewellys'' ontstaan. Het begon als een kleine hobby, met een aantal artikelen die ik verkocht via social media, maar groeide al snel uit tot een groot succes. Momenteel verkoop ik door heel Nederland en België en volgen er duizende mensen Jewellys op social media.
Maar ik zit zeker niet stil, want wat is er nou leuker dan nog een groter succes te worden en óók de rest van Europa te kunnen voorzien van de leukste sieraden en accessoires. 

Elke week komen we met een super leuke nieuwe collectie sieraden en accessoires. Op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media! 

© 2020 - 2024 Jewellys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel